Pogledajte kako generalni sekretar SNSD-a na skupu u Trebinju pjeva četničke pjesme (VIDEO)

eneralni sekretar SNSD-a Luka Petrović i bivši gradonačelnik Trebinja Božidar Vučurević bili su centralne figure skupa koji je u nedjelju navečer održan u Trebinju, a na kojem su prisutni pjevali četničke pjesme, poput “Od Topole pa do Ravne Gore”.

Ova pjesma, koja veliča ratne zločince i vođe Ravnogorskog četničkog pokreta Dražu Mihailovića, Nikolu Kalabića, Pavla Đurišića i Momčila Đujića, posebno je, sudeći prema snimku, oduševila SNSD-ovog Luku Petrovića, koji obnaša dužnost direktora Elektroprivrede RS-a.

– Sa Mikom i Božidarom Vučurevićem Trebinje se nažalost vraća u ‘91. Takmičenje u prežderavanju i krkanluku nastavljeno je sinoć u Konjskom na Zupcima. Hoće li 1.300 Trebinjaca, koji rade u Dubrovniku, imati problema zbog ovakvog ponašanja Luke, Mika i Ilije, koji nisu srbovali i pjevali četničke pjesme kad je trebalo i kada se branila Hercegovina, već su šura i zet pobjegli u Beograd i Podgoricu – napisao je na svom Facebook profilu Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS-a.

Izvor: Faktor.ba

Loading..