Pogledajte kako je Čović lukavo uvukao Vučića, Dodika, Izetbegovića i Ivanića u proslavu godišnjice osnivanja ustaške NDH

Ovogodišnji Međunarodni sajam gospodarstva , koji će se održati od 10. do 14. aprila u Mostaru, otvorit će srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, a zemlja partner je Republika Srbija.

Svečanosti otvorenja sajma prisustvovat će i Bakir Izetbegović, Mladen Ivanić i Milorad Dodik, te brojni drugi regionalni i domaći političari. Ovogodišnji sajam se održava, odnosno otvara na dan osnivanja zločinačke ustaške Nezavisne Države Hrvatske.

Dolazak regionalnih i domaćih političara ovom sajmu daje i diplomatsko – politički značaj. A obzirom da u politici i diplomatiji sve ima svoju simboliku, vjerujemo da su Dragan Čović i HDZ smišljeno odabrali da dan otvorenja sajma bude baš 10. aprila, na dan osnivanja ustaške Nezavisne Države Hrvatske.

Tako je Dragan Čović lukavo uvukao Aleksandra Vučića, Milorada Dodika i druga dva člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine u poslavu dana Pavelićeve NDH.

FOTO: Poruka sa internet stranice Mostarskog sajma – Jesmo li spremni?

Loading..