Pogledajte kako ruski plaćenik i zločinac Boris Pičugin iz ručnog bacača raketa gađa zgrade na Dobrinji u Sarajevu

 

Boris Pučugin je bio ruski plaćenik u ratu u BiH. Obavljao je dužnost komandanta odreda ruskih plaćenika a nakon toga je bio na Sarajevskom ratištu. Nakon rata je radio kao deminer u Bosni Hercegovini na projektima humanitarnog deminiranja koje su finansirale UN.

Zbog zločina sa elementima genocida koje je počinio, Boris Pičugin je odlikovan Srebrenom medaljom za hrabrost Republike Srpske i to lično od strane osuđenika za genocid Radovana Karadžića. Boris sada redovno prima novčanu apenažu koju mu isplažuje sadašnja vlast Republike Srpske

Boris Pičugin je bio čest gost Radovanu Karadžiću na Palama, Obaj ugledni oficir tzv. RS sa visokim odlikovanjem i našim državljanstvom sada putuje svjetom sa pasošem BiH sredstvima iz budžeta BiH – RS a naše branitelje RVI stalno zvou na revizije.

Boris Pičugin je samo jedan u nizu ruskih dobrovoljaca koji su učestvovali u agresiji na Bosnu i Hercegovinu i oni koji se postavljaju kao zaštitnici naše Armije i naše Domovine, konačno moraju biti glasniji o zločinima i zločincima – stranim dobrovoljcima. Naša Armija se satanazira zbog onih koji su pritekli u pomoć, ali njihov broj je dosta manji od stranih zločinaca koji su godinama maltretirali i ubijali stanovnike Bosne i Hercegovine.

Leave a Reply