Poslušajte telefonski razgovor između dva srpska političara koji otkriva da je Srbija odgovorna za ubistvo Olivera Ivanovića (AUDIO)

Niko iz kruga Olivera Ivanovića ne sumnja da Albanci stoje iza njegovog atentata, što pokazuje i rezultat telefonskog razgovora između dva srpska političara, koji je objavio portal “Insajderi”.

Prema vođenom razgovoru, početne sumnje su da država Srbija stoji iza atentata, a kao potencijalni egzekutori pominju ljude iz kriminalnih grupa koje vode Zvonko Veselinović i Milan Radojčić.

Online novine “Insajderi”, u prisluškivanom telefonskom razgovoru kojeg su objavili danas, je odlučio da iz sigurnosnih razloga, ne otkrije identitet jednog od prisluškivanih lica, koji je odbornik u sjevernom dijelu Mitrovice. Razgovor je održan na dan ubistva Olivera Ivanovića. “Ono što je sigurno, čak i po informacijama koje sam dobio, sigurno je da Albanci to nisu učinili“, kaže Nikola Sandulović, predsjednik Republičke stranke.

“Jer ovdje u Srbiji svi ovdje sumnjaju u ovu vlast, vidim da je takva atmosfera.” “Vjeruj mi da niko od nas ne sumnja u to, vjerovali ili ne, ova opcija je isključena. Znate, moje misli i ovih naših je da su to napravili lokalni mafijaši, ali i oni su bili prisiljeni da dobiju dozvolu od nekoga, čak i oni kakve su bagabonde ne smiju da urade tako nešto bez dozvole”, objašnjava odbornik lokalne skupštine. Poslušajte cijeli razgovor.

(Info-ks.net)