Radeta ponovo napada mrtvu “Majku Srebrenice”: Oštra rasprava radikala i Ljajićevih poslanika

Skupština grada Novog Pazara donjela je odluku da se ime jednog platoa u tom gradu nazove po rahmetli predsjednici udruženuja ”Majke Srebrenice” Hatidži Mehmetović – izjavio je poslanik Muamer Bačevac

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovio je danas u Skupštini Srbije da MUP ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić dio ili organizator neke kriminalne grupe, a potome je došlo je do žestoke rasprave između poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete i poslanika Socijaldemokraske partije Srbije Muamera Bačevca.

Bačevac je rekao da Radeta nema pravo da licitira s moralom jednog čoveka (Ljajića) koji je dobro poznat Srbiji, a dobro je, kaže, s druge strane poznata i Radeta po svojim amoralnim nastupima i tvitovima kojima je uzbunila javnost na Balkanu.

  • Za njenu informaciju, Skupština grada Novog Pazara donjela je odluku da se ime jednog platoa u tom gradu nazove po predsednici udruženuja ”Majke Srebrenice” Hatidži Mehmetović. Ima ona još koga ko stoji iza nje – rekao je Bačevac.

Radeta je prije nekoliko mjeseci objavila tvit: “Čitam umrla Hatidža Mehmetović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?!”

Za reč se javila Radeta koja se obratila ministru Nebojši Stefanoviću, koji je govorio o aferi Tesla banka u Hrvatskoj, ali i o ministru Ljajiću.

  • Nisam zadovoljna odgovorom. Lijepo ste rekli dokle je stigao predmet gde su (Bojan) Pajtić i (Boris) Tadić ošteteili državu za šest miliona evra. Izgleda za ove ostale i Ljajića moramo da čekamo radikalskog ministra da upozna javnost sa svim tim – rekla je Radeta.

Ona se osvrnula i na to što će Novi Pazar da dobije plato po Hatidži Mehmetović.

  • Ja tu Hatidžu nisam vrjeđala ni na vjerskoj, ni na nacionalnoj osnovi, već sam govorila o nekome ko je bio zlo. I sram tebe bilo – rekla je Radeta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Loading..