SAŠA TRIVIĆ ŽALI ŠTO NIJE U ČETNIČKOJ VOJSCI: Vlasnik lanca pekara “Manja” svojim stavom o Karadžiću i Mladiću naljutio Sarajlije (FOTO)

Vlasnik lanca pekara “Manja” Saša Trivić podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama nakon što su njegovi statusi u kojima izražava podršku ratnim zločincima Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću dospjeli u javnost.

Saša Trivić, vlasnik “Krajina klasa”, te lanca pekara Manja, u kojima Sarajlije svakodnevno kupuju pekarske proizvode, a koji se mogu naći i na policama tržnih centara Bingo i Mercator, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što su isplivali njegovi komentari u vezi osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, ali i Ratka Mladića.

Facebook je preplavljen pozivima na bojkot njegovih pekara, a oni najglasniji pitaju javno Trivića kako može voljeti ratne zločince i to javno prezentirati, istovremeno uzimajući novac koji mu Sarajlije ostavljaju budući da ima pekare na Otoci, u Hrasnom, Vogošći, Čengić Vili, Koševu..

Sasa Trivic@TrivicSasa
Nećete me natjerati da branim Karadžića (imam lične razloge) ali da mi kažete da sam genocidan ili da živim u genocidnoj tvorevini a da vam ne kažem mrš ne ide bre.

939:00 PM – Mar 20, 2019Twitter Ads info and privacy

Na Twitteru je Trivić podijelio fotografiju ratnog zločinca Ratka Mladića uz opis “Jedan jedini”, a “najavio” je i “prelazak iz komunista u četnike” zbog “sarajevskih Srebrenica”.

Leave a Reply