VOJIN MIJATOVIĆ PORUČIO DODIKU: “Gotov si!”

Kampanja socijaldemkratske partije BiH i Proevropskog bloka simbolično je krenula ispred Palate predsjednika uz poruku “Gotov si”.Tačno u podne ispred Palate predsjednika stizali su zvuci pjesme “Ne može nam niko ništa”. U neposrednoj blizini Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kandidati SNSD-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika Republike Srpske, ubijeđeni u apsolutnu pobjedu, zalijepili su prvi izborni plakat.”Republika Srpska može da ide stabilno isključivo sa SNSD-om, sa Željkom kao predsjednicom i sa mnom u Predsjedništvu BiH. Mi znamo odgovore na mnoge izazove”, poručuje Dodik.”Vjerujem da građani razumiju da samo stabilne institucije i stabilna jaka vlast, a ne neki raštimani orkestar mogu raditi i na povećanju plata i na povećanju penzija, mogu dalje graditi u RS-u”, dodaje Cvijanović.

U cik zore, u skladu sa sloganom “Sviće”, kandidati Saveza za pobjedu popili su kafu ispred banjalučkog hotela Bosna.”Kao predsjednik Republiku Srpsku ću štiti svim srcem”, navedeno je u prvom članu ugovora koji je danas predsjednik SDS-a i kandidat za entitetskog predsjednika Vukota Govedarica počeo potpisivati sa narodom.”Potpisujem ugovor sa narodom. I taj ugovor nije ništa drugo nego garancija da ono što mislim to i govorim, a ono što govorim to ću i da radim”, tvrdi Govedarica.

Uvjeren da Savez za pobjedu može donijeti bolju budućnost i da će to narod prepoznati, te shodno tome i glasati, vjeruje počasni predsjednik PDP-a i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić.”Umjesto da mislimo o prošlosti, treba da gledamo u budućnost. Umjesto da budemo izolovani, treba da budemo dio savremenog svijeta. Umjesto što se bavimo stvarima koje nemaju smisla treba da se bavimo ekonomijom, razvojem, perspektivama ljudi”, kaže Ivanić.Kampanja socijaldemkratske partije BiH i Proevropskog bloka simbolično je krenula ispred Palate predsjednika uz poruku “Gotov si”.

“Poruka je vrlo jasna. Predsjedniče, 30 dana odbrojavamo. Osmog oktobra vidite gdje ćete, ovo će biti Palata naroda, a ne predsjednika”,poručuje Vojin Mijatović, SDP.Ulicama Banjaluke danas su prošetali i predstavnisi DNS-a uz slogan “Riječ je riječ”.

Loading..