VUČIĆ KONAČNO PRED SVIMA POKAZAO PRAVO LICE: Pogledajte kako je predsjedniku Srbije bilo teško izgovoriti ime Bosne i Hercegovine

„Saradnja Republike Srpske i Srbije nikada nije bila bolja, a autoput Beograd – Bijeljina preko Kuzmina, nije jedini infrastrukturni projekta koji ćemo realizovati“, poručili su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Projektna dokumnetacija za izgradnju tog auto puta, biće spremna do 1. juna, a radovi počinju najkasnije do kraja tog mjeseca, najavljeno je nakon jučerašnjeg sastanka.

“Zatim će Republika Srpska i predsjednik Dodik da nastave, prema Brčkom i Doboju, a onda do Banjaluke, kao što znate već ima…, kazao je Vučić. A, onda je presjednik Srbije zastao, pa teško preko usta prevalio: „A, nadamo se da će i bosanskohercegovačka strana, ili strana u Federaciji takođe produžiti taj auto put, preko Brčkog do Sarajeva, ako im je to putanja koju su izabrali”, kazao Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Vučić nije mogao a da ne izgovori ime naše države, a to je učinio tako nevoljko i s prijezirom, kao što smo to od njega i navikli.

izvor: (SB)

Loading..